Laatste nieuws:

_____________________

Blogs

Tomorrow’s Industry Today.

Op 9 februari bezochten de leerlingen van de derde graad elektrische installatietechnieken en elektromechanica de beurs Indumation te Kortrijk. Op deze beurs stelden alle Benelux voortrekkers hun nieuwste technologieën, applicaties en oplossingen voor factory-, process- en infrastructure automation voor. Voor de leerlingen waren de toppers de voetbal met sensoren die on time alle parameters van kracht en beweging teruggaven en de nieuwe virtual reality brillen. Op je eigen netvlies kan men zo industriële processen bewaken aan de andere kant van de wereld.

VCA examen.

Onze leerlingen hebben gisteren hun VCA examen afgelegd. Met het VCA attest (Veiligheids Checklist Aannemer) wil de overheid ondernemingen ertoe aanzetten om de nodige aandacht te besteden aan veiligheid in al zijn facetten, zowel mens als milieu.

Scholenbeurs GO! 4 Talent

Kom met je zoon of dochter naar de GO! scholenbeurs en ontdek d.m.v verschillende workshops zijn of haar verborgen talenten. Vergeet uiteraard de workshop elektriciteit/elektronica niet te bezoeken.

Workshop wintermarkt.

Naar jaarlijkse traditie was de elektro-afdeling terug vertegenwoordigd op de wintermarkt. De jongste leerlingen van het KTA konden tijdens deze voormiddag kennis maken met de afdeling door tijdens onze workshop een looplichtje te solderen.