Laatste nieuws:

_____________________

Mechanica's blog

ontvangst cheque HAAS

In 2015 geeft de Gene Haas Foundation (GHF) 133.000 dollar aan studiebeurzen aan leerlingen CNC in België. Op 30 september kwamen leraren, directies en studenten van de scholen die een beurs ontvangen samen op het hoofdkantoor van Haas Automation Europe in Zaventem voor een korte receptie en het ontvangen van een symbolische cheque.Het doel van GHF-studiebeurzen is om leerlingen te motiveren om voor een carrière in CNC-mechanica te kiezen, schooluitval te voorkomen bij leerlingen in deze opleidingen en om ervoor te zorgen dat ze beter voorbereid de arbeidsmarkt betreden. 

7000 dollar voor de afdeling Mechanica

Studiebeurzen Haas voor opleidingen verspaningGene Haas, de oprichter en eigenaar vanHaas Automation stelt voor Europa studiebeurzen beschikbaar met een waarde van euro  400.000  voor opleidingen verspaning en CNC. Dit is het tweede jaar dat er studiebeurzen worden toegekend.

Afdeling Mechanica haalt de Duitse TV!

De grootste telescoopbeurs van Europa wauw! Trots op onze afdeling, onze school is TOP!

Afdeling Mechanica in het Brugs handelsblad

Dit jaar dongen 15 West-Vlaamse scholen met in totaal 21 projecten mee naar de GP Metal Awards 2015. De wedstrijd, die op 22 mei plaatsvond in de expo Roeselare, was aal aan zijn derde editie toe en richt zich tot alle laatstejaars metaal uit BSO, TSO en doorstroomrichtingen. De hoofdprijs TSO was voor het ontwerp EQ-platform van het KTA Brugge.   ……Gelezen in het Brugs handelsblad.