Inschrijven

Tijdens het schooljaar kun je je elke lesdag tijdens de openingsuren  inschrijven op school.

Wat moet je meebrengen?
  • identiteitskaart
  • rapport of attest van je vorige school
  • indien je minderjarig bent, kun je het best komen met een van je ouders omdat die toestemming moeten geven om deeltijds onderwijs te volgen

Permanentie zomervakantie 2018

Ook in de zomervakantie kun je in het CLW terecht voor al vragen. Onderstaand geven we een overzicht wie jullie wanneer te woord kan staan:
 
  • Van 1 juli tot 6 juli: Lode Brouckaert
  • Van 7 juli tot 22 juli : Irene Wuytens
  • Van 23 juli tot 1 augustus : Lode Brouckaert
  • Van 2 augustus tot 15 augustus : Laurens Dewagter
  • Vanaf 16/8 : Lode Brouckaert, Irene Wuytens en Laurens Dewagter

Het Pedagogisch Project van het GO!

Het Pedagogisch Project van het GO!
Lees meer

Centrumreglement

Centrumreglement
Bekijk

Waarom CLW?

Niet altijd loopt een schoolloopbaan van een leien dakje. Vele leerlingen zijn het voltijds onderwijs (school)moe, sommigen willen meer de handen uit de mouwen steken, anderen willen extra ondersteuning en begeleiding of leren in kleinere klasgroepen.
In het centrum deeltijds onderwijs hebben we reeds jarenlang ervaring. We helpen je om weer plezier te scheppen in leren. Wij zetten jou op weg naar werk en kunnen samen een traject op poten zetten dat uitzicht geeft op een attestering.
Het CLW is een heel interessante combinatie van leren en werken: Jongeren tussen 15 en 25 jaar kunnen zich niet alleen werkend bekwamen in hun beroep maar bovendien getuigschriften, certificaten en zelfs het diploma secundair onderwijs behalen. Uiteraard engageert het centrum zich om, samen met de jongere, een traject op maat uit te stippelen waarbij tewerkstelling centraal staat en toekomstperspectieven biedt.
Voor jongeren die nog niet arbeidsrijp zijn, hebben we andere invullingen: persoonlijke ontwikkelingstrajecten, voortrajecten en brugprojecten. Wij hebben steeds oog voor de noden van de leerlingen waardoor we proberen om de leerling weer goesting te doen krijgen in school.
Ons motto is: leren op maat, werken aan de toekomst!
Inschrijven
Trajectbegeleiding

De trajectbegeleiding begeleidt jou in stappen te zetten naar werk. Door de nauwe begeleiding en opvolgen wordt een zo passend mogelijk traject voor de leerling uitgestippeld.

De trajectbegeleiding onderhoudt de contacten met de werkgever.

Leerlingenbegeleiding

Op onze school ben je geen nummer maar een leerling die we proberen zich goed te laten voelen op school.

Een gesprek dat oplucht, vragen, problemen, afwezigheden enz. hiervoor kan je steeds terecht bij onze leerlingbegeleiding.
 

Sarah Cool
Leerlingenbegeleidster


Sarah Cool