Ons team

Coördinator
Stephanie Meire
Stephanie
Meire
Coördinator
coordinator.clw@ktabrugge.be
Trajectbegeleiding
Laurens Dewagter
Laurens
Dewagter
Trajectbegeleider
ldewagter@KTAbrugge.be
Lode Brouckaert
Lode
Brouckaert
Trajectbegeleider
lodebrouckaert@hotmail.com
Irene Wuytens
Irene
Wuytens
Trajectbegeleider
irenewuytens@hotmail.com
Leerlingenbegeleiding
Sarah Cool
Sarah
Cool
Leerlingenbegeleider
sarahcool_@hotmail.com
Leerlingenadministratie
Greta D'Haenen
Greta
D'Haenen
Leerlingenadministratie
ktaclw@ktabrugge.be

Waarom CLW?

Niet altijd loopt een schoolloopbaan van een leien dakje. Vele leerlingen zijn het voltijds onderwijs (school)moe, sommigen willen meer de handen uit de mouwen steken, anderen willen extra ondersteuning en begeleiding of leren in kleinere klasgroepen.
In het centrum deeltijds onderwijs hebben we reeds jarenlang ervaring. We helpen je om weer plezier te scheppen in leren. Wij zetten jou op weg naar werk en kunnen samen een traject op poten zetten dat uitzicht geeft op een attestering.
Het CLW is een heel interessante combinatie van leren en werken: Jongeren tussen 15 en 25 jaar kunnen zich niet alleen werkend bekwamen in hun beroep maar bovendien getuigschriften, certificaten en zelfs het diploma secundair onderwijs behalen. Uiteraard engageert het centrum zich om, samen met de jongere, een traject op maat uit te stippelen waarbij tewerkstelling centraal staat en toekomstperspectieven biedt.
Voor jongeren die nog niet arbeidsrijp zijn, hebben we andere invullingen: persoonlijke ontwikkelingstrajecten, voortrajecten en brugprojecten. Wij hebben steeds oog voor de noden van de leerlingen waardoor we proberen om de leerling weer goesting te doen krijgen in school.
Ons motto is: leren op maat, werken aan de toekomst!
Inschrijven
Trajectbegeleiding

De trajectbegeleiding begeleidt jou in stappen te zetten naar werk. Door de nauwe begeleiding en opvolgen wordt een zo passend mogelijk traject voor de leerling uitgestippeld.

De trajectbegeleiding onderhoudt de contacten met de werkgever.

Leerlingenbegeleiding

Op onze school ben je geen nummer maar een leerling die we proberen zich goed te laten voelen op school.

Een gesprek dat oplucht, vragen, problemen, afwezigheden enz. hiervoor kan je steeds terecht bij onze leerlingbegeleiding.
 

Sarah Cool
Leerlingenbegeleidster


Sarah Cool