Demonstratie aangeboden door de firma Babor

21 jan 2020 | Door Kta brugge | Deel op
Tags: Nieuws Projecten in de kijker KTA Brugge nieuws Activiteiten in de kijker Nieuws Brugge
Demonstratie aangeboden door de firma Babor

De leerlingen van het zesde jaar schoonheidsverzorging kregen een voorstelling van de volledige behandeling van het gelaat met de laatste nieuwe toestellen. 

 

Eerst werd er het gebruik van de Babor Derma Visulizer getoond in de behandeling. Dit toestel toont hoe je huid er in de diepte uitziet. De hoge resulutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergave mogelijk. Bovendien analyseert dit higtech huidanalyse – apparaat jouw actuele huidtoestand aan de hand van onderstaande parameters: rimpels, sebum, poriën, pigmetvekken en huidvochtigheid.  

 

Na de huidanalyse kon de verzorging starten met de microdermabrasie. De microdermabrasie is een moderne, effectieve peeling van de huid. Door doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen en door middel van aluminiumoxide –kristallen wordt het zelfregeneratie proces van de huid versneld, dat wil zeggen nieuwe huidcellen vervangen afgestorven cellen. 

 

Na de behandeling met de microdermabrasie konden de leerlingen de behandeling met de ultrasone bekijken. De demonstratrice gaf  duidelijke uitleg en belangrijke vragen konden gesteld worden. De behandelingen met ultrasone golven zorgen ervoor dat de actieve werkstoffen in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. Er ontstaat een opwarming en een micromassage van het weefsel, deze hebben zeer positieve effecten op het bevorderen van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling, de huid ziet er jeugdiger en fris uit!

 

Na de demonstratie kregen de leerlingen van de firma nog een leuke attentie aangeboden. De demonstratie was zeer leerrijk en gaf hun ook een betere kijk op extra’s die aangeboden kunnen worden in een behandeling om een vlugger/zichtbaar resultaat te bekomen.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.650 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Drie jaar geleden (januari 2018) moest ik beginnen nadenken over de studie- en schoolkeuze voor mijn zoon die toen in het zesde leerjaar zat. Zelf had hij al aangegeven dat hij naar KTA Brugge wou, en de richting sportspecialisatie zwemmen wou volgen.

Mijn oudste dochter zat toen al in het vierde middelbaar in een school in de buurt waar wij wonen. Een kleine school waar iedereen iedereen kent. KTA Brugge schrikte mij enorm af gezien de school een heel grote school is, met wel 3 x  meer leerlingen dan bij grote zus op school.

Gezien de richting sportspecialisatie zwemmen wel de ideale richting bleek te zijn voor mijn zoon, heb ik hem met een klein hartje laten vertrekken. Ik vreesde dat hij in de massa zou opgaan, maar al heel gauw bleek dat ik als ouder van alles goed geïnformeerd werd en dat eender welk vraag ook heel snel beantwoord werd.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en mijn zoon voelt zich heel goed in KTA Brugge. Happy kids = happy mom!

Sévrine Adams
Mama van Maxime


Sévrine Adams