Demonstratie aangeboden door de firma Babor

21 jan 2020 | Door KTA Brugge | Deel op
Tags: Nieuws Projecten KTA Brugge nieuws Activiteiten Nieuws Brugge
Demonstratie aangeboden door de firma Babor

De leerlingen van het zesde jaar schoonheidsverzorging kregen een voorstelling van de volledige behandeling van het gelaat met de laatste nieuwe toestellen. 

 

Eerst werd er het gebruik van de Babor Derma Visulizer getoond in de behandeling. Dit toestel toont hoe je huid er in de diepte uitziet. De hoge resulutie camera met 80-voudige zoom maakt sterk vergrote beeldweergave mogelijk. Bovendien analyseert dit higtech huidanalyse – apparaat jouw actuele huidtoestand aan de hand van onderstaande parameters: rimpels, sebum, poriën, pigmetvekken en huidvochtigheid.  

 

Na de huidanalyse kon de verzorging starten met de microdermabrasie. De microdermabrasie is een moderne, effectieve peeling van de huid. Door doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen en door middel van aluminiumoxide –kristallen wordt het zelfregeneratie proces van de huid versneld, dat wil zeggen nieuwe huidcellen vervangen afgestorven cellen. 

 

Na de behandeling met de microdermabrasie konden de leerlingen de behandeling met de ultrasone bekijken. De demonstratrice gaf  duidelijke uitleg en belangrijke vragen konden gesteld worden. De behandelingen met ultrasone golven zorgen ervoor dat de actieve werkstoffen in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. Er ontstaat een opwarming en een micromassage van het weefsel, deze hebben zeer positieve effecten op het bevorderen van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling, de huid ziet er jeugdiger en fris uit!

 

Na de demonstratie kregen de leerlingen van de firma nog een leuke attentie aangeboden. De demonstratie was zeer leerrijk en gaf hun ook een betere kijk op extra’s die aangeboden kunnen worden in een behandeling om een vlugger/zichtbaar resultaat te bekomen.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.750 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Het KTA was iets impulsiefs. Ik wist niet wat gedaan in mijn middelbaar en ik wist eigenlijk ook niet wat ik kon.
Tot Digital Arts, Film & Entertainment aan mij werd voorgesteld. De richting die mij wees op een creatief pad. Creativiteit waarvan ik zelf niet wist dat ik die in me had.

De richting gaf mij de start naar en een goede voorsprong in de richting 'Game Graphics' aan Howest DAE. Dankzij het KTA heb ik mijn toekomst in Game Development gevonden. In mijn laatste jaar, werd mij gevraagd om stage te doen bij 'Rocksteady' in Londen - een game development studio die gekend staat voor de Arkham Games en momenteel werken aan "Suicide Squad Kill The Justice League".

Die stage werd heel snel een 2-jarig contract, en ondertussen werk ik daar nog steeds. Het is gek om niet te weten wat je met je toekomst wil, tot je een sprong in het onbekende neemt.

Ik ben Nic Belliard, ik was student in de richting Art en Design,
en nu ben ik Environment Artist bij Rocksteady.
Een impressie van mijn werk kan je vinden op https://www.artstation.com/aipapi 


Nic Belliard
Afgestudeerd aan KTA Brugge


Nic Belliard