Demonstratie firma Intermedi

29 sep 2020 | Door Kta brugge | Deel op
Tags: Nieuws Projecten in de kijker KTA Brugge nieuws Activiteiten in de kijker Nieuws Brugge
Demonstratie firma Intermedi

Op 29 september 2020 kregen de leerlingen van het vijfde en zesde jaar schoonheidsverzorging (de pijler People welness en lifstyle) een demonstratie aangeboden door de firma Intermedi .De leerlingen konden kennismaken met de nieuwe de nieuwe freestoestellen en de laatste nieuwe freeskoppen/ bits.

Onder de nattechniek konden de leerlingen kennis maken met de Masterspray TOUCH Premium captive. De topmodellen uit het gamma Masterspray zijn verkrijgbaar met vier verschillende hoogkwalitatieve micromotoren. Het touchscreen is gemakkelijk in gebruik en uiterst hygiënisch met drie voorprogrammeerbare instellingen van zowel de motersnelheid als van de sprayhoeveelheid.

Alle handstukken en NLX-nanomotoren zijn autoclaveerbaar. Dit biedt de beste voorwaarden voor een hygiënische en pijnloze behandeling.

De nieuwe Jetspray LCD Black: nieuwe compressor, stiller, lichter en krachtiger! De nieuwe Jetspray LCD met interne spray is verkrijgbaar met 4 verschillende motoren naargelang de intensiteit van het werken en de behoefte van de pedicure of podologe. Door zijn compactheid en lichtgewicht, ideaal voor zowel aan-huis-bezoeken als in de praktijk. Leerlingen konden de werking van de nieuwe frees en zijn capaciteiten stap per stap volgen bij het model.

Het was voor de leerlingen een zeer leerrijke voormiddag.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.650 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Drie jaar geleden (januari 2018) moest ik beginnen nadenken over de studie- en schoolkeuze voor mijn zoon die toen in het zesde leerjaar zat. Zelf had hij al aangegeven dat hij naar KTA Brugge wou, en de richting sportspecialisatie zwemmen wou volgen.

Mijn oudste dochter zat toen al in het vierde middelbaar in een school in de buurt waar wij wonen. Een kleine school waar iedereen iedereen kent. KTA Brugge schrikte mij enorm af gezien de school een heel grote school is, met wel 3 x  meer leerlingen dan bij grote zus op school.

Gezien de richting sportspecialisatie zwemmen wel de ideale richting bleek te zijn voor mijn zoon, heb ik hem met een klein hartje laten vertrekken. Ik vreesde dat hij in de massa zou opgaan, maar al heel gauw bleek dat ik als ouder van alles goed geïnformeerd werd en dat eender welk vraag ook heel snel beantwoord werd.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en mijn zoon voelt zich heel goed in KTA Brugge. Happy kids = happy mom!

Sévrine Adams
Mama van Maxime


Sévrine Adams