Demonstratie firma Intermedi

29 sep 2020 | Door KTA Brugge | Deel op
Tags: Nieuws Projecten KTA Brugge nieuws Activiteiten Nieuws Brugge
Demonstratie firma Intermedi

Op 29 september 2020 kregen de leerlingen van het vijfde en zesde jaar schoonheidsverzorging (de pijler People welness en lifstyle) een demonstratie aangeboden door de firma Intermedi .De leerlingen konden kennismaken met de nieuwe de nieuwe freestoestellen en de laatste nieuwe freeskoppen/ bits.

Onder de nattechniek konden de leerlingen kennis maken met de Masterspray TOUCH Premium captive. De topmodellen uit het gamma Masterspray zijn verkrijgbaar met vier verschillende hoogkwalitatieve micromotoren. Het touchscreen is gemakkelijk in gebruik en uiterst hygiënisch met drie voorprogrammeerbare instellingen van zowel de motersnelheid als van de sprayhoeveelheid.

Alle handstukken en NLX-nanomotoren zijn autoclaveerbaar. Dit biedt de beste voorwaarden voor een hygiënische en pijnloze behandeling.

De nieuwe Jetspray LCD Black: nieuwe compressor, stiller, lichter en krachtiger! De nieuwe Jetspray LCD met interne spray is verkrijgbaar met 4 verschillende motoren naargelang de intensiteit van het werken en de behoefte van de pedicure of podologe. Door zijn compactheid en lichtgewicht, ideaal voor zowel aan-huis-bezoeken als in de praktijk. Leerlingen konden de werking van de nieuwe frees en zijn capaciteiten stap per stap volgen bij het model.

Het was voor de leerlingen een zeer leerrijke voormiddag.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.750 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Het KTA was iets impulsiefs. Ik wist niet wat gedaan in mijn middelbaar en ik wist eigenlijk ook niet wat ik kon.
Tot Digital Arts, Film & Entertainment aan mij werd voorgesteld. De richting die mij wees op een creatief pad. Creativiteit waarvan ik zelf niet wist dat ik die in me had.

De richting gaf mij de start naar en een goede voorsprong in de richting 'Game Graphics' aan Howest DAE. Dankzij het KTA heb ik mijn toekomst in Game Development gevonden. In mijn laatste jaar, werd mij gevraagd om stage te doen bij 'Rocksteady' in Londen - een game development studio die gekend staat voor de Arkham Games en momenteel werken aan "Suicide Squad Kill The Justice League".

Die stage werd heel snel een 2-jarig contract, en ondertussen werk ik daar nog steeds. Het is gek om niet te weten wat je met je toekomst wil, tot je een sprong in het onbekende neemt.

Ik ben Nic Belliard, ik was student in de richting Art en Design,
en nu ben ik Environment Artist bij Rocksteady.
Een impressie van mijn werk kan je vinden op https://www.artstation.com/aipapi 


Nic Belliard
Afgestudeerd aan KTA Brugge


Nic Belliard