Bezoek woon- en zorgcentrum “Ten Boomgaarde”

13 dec 2018 | Door Kta brugge | Deel op
Bezoek woon- en zorgcentrum “Ten Boomgaarde”

"De Kerstman en kerstvrouwtjes van het tweede jaar Haarzorg – Verzorging Voeding zijn donderdag 13 december naar een woon – en zorgcentrum geweest o.l.v. rendier B. Larock. Vol kerst feelings wandelden de klassen met hun kerstmutsen aan naar ‘Ten Boomgaarde’. Daar aangekomen werden ze hartelijk onthaald door de hoofdverpleegster, Kelly. Ze gaf een rondleiding en legde zo het reilen en zeilen van hun werking uit. De leerlingen stonden versteld van de mooie en soms ontroerende verhalen. Ze namen een kijkje in de kamers, de badkamer, de polyvalente ruimte, de keuken… Elke ruimte liet hen kennis maken met verschillende materialen en informatie. Na de rondleiding trokken de leerlingen erop uit met enkele bewoners. Ze duwden de bejaarden in hun rolstoel op wandeling. Dit bleek niet steeds even makkelijk te zijn met de oneffen voetpaden, avontuur gegarandeerd! De andere leerlingen staken flyers van de kerstmarkt van het WZC in de brievenbussen in de buurt. Ondanks de koude was het een aangename wandeling door de vele warme gesprekken."

De leerlingen hebben een leerrijke en boeiende namiddag beleefd.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.700 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)
  • #oneteam
Inschrijven
Het KTA was iets impulsiefs. Ik wist niet wat gedaan in mijn middelbaar en ik wist eigenlijk ook niet wat ik kon.
Tot DAFE aan mij werd voorgesteld. De richting die mij wees op een creatief pad. Creativiteit waarvan ik zelf niet wist dat ik het in me had.
De richting gaf mij de start en een goede voorsprong naar mijn huidige richting toe.

Ik ben Nic Belliard een Game Graphics student aan Howest DAE en dankzij het KTA heb ik mijn toekomst in Game development gevonden. Een impressie van mijn werk vind je op https://www.artstation.com/aipapi

Nic Belliard
Afgestudeerd aan KTA Brugge


Nic Belliard