Bezoek woon- en zorgcentrum “Ten Boomgaarde”

13 dec 2018 | Door Kta brugge | Deel op
Bezoek woon- en zorgcentrum “Ten Boomgaarde”

"De Kerstman en kerstvrouwtjes van het tweede jaar Haarzorg – Verzorging Voeding zijn donderdag 13 december naar een woon – en zorgcentrum geweest o.l.v. rendier B. Larock. Vol kerst feelings wandelden de klassen met hun kerstmutsen aan naar ‘Ten Boomgaarde’. Daar aangekomen werden ze hartelijk onthaald door de hoofdverpleegster, Kelly. Ze gaf een rondleiding en legde zo het reilen en zeilen van hun werking uit. De leerlingen stonden versteld van de mooie en soms ontroerende verhalen. Ze namen een kijkje in de kamers, de badkamer, de polyvalente ruimte, de keuken… Elke ruimte liet hen kennis maken met verschillende materialen en informatie. Na de rondleiding trokken de leerlingen erop uit met enkele bewoners. Ze duwden de bejaarden in hun rolstoel op wandeling. Dit bleek niet steeds even makkelijk te zijn met de oneffen voetpaden, avontuur gegarandeerd! De andere leerlingen staken flyers van de kerstmarkt van het WZC in de brievenbussen in de buurt. Ondanks de koude was het een aangename wandeling door de vele warme gesprekken."

De leerlingen hebben een leerrijke en boeiende namiddag beleefd.

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.850 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)
  • #oneteam
Inschrijven
De grootste reden waarom ik graag naar het KTA wou gaan was vooral omdat ik studeren en sport kon combineren. Ik was en ben altijd iemand geweest dat heel graag aan sport deed. Het maakte niet uit wat zo lang ik maar aan sport kon doen. Ik was zeker niet de beste student maar ik kreeg de goeie bijsturing om zo toch de nodige resultaten te behalen. Het is een goeie school om je sport en je studies te combineren. Ook dankzij de vele voetbaltrainingen en de steun van de trainers ben ik de doelman geworden die ik nu ben!

Miguel Van Damme
Afgestudeerd aan KTA Brugge


Miguel Van Damme