home  Â» Inschrijven

Inschrijven

Inschrijvingen schooljaar 2019 - 2020

Inschrijven voor dit schooljaar kan elke weekdag van 08:00 uur tot 16:35 uur en op woensdag van 08:00 uur tot 12:00 uur. Gelieve wel een afspraak te maken. U kunt het onthaal van onze school contacteren om die vast te leggen. Dit is steeds mogelijk op: 050/38.82.88

Gelieve steeds uw identiteitskaart, uw rapport en eventueel uw attest van aansluiting bij een sportclub mee te brengen wanneer u zich wenst in te schrijven. 

OPENDEURDAGEN OP ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 APRIL

Op zaterdag 25 en zondag 26 april worden de opendeurdagen van het KTA Brugge georganiseerd. Je bent op beide dagen van harte welkom van 14:00 tot 17:00 in ons hoofdgebouw (alle studierichtingen behalve sport) en in ons sportcomplex (alle sportrichtingen) zelf al van 09:00 tot 17:00.

Zowel op zaterdag als op zondag is er voor elke leerling wat wils!

Er worden sportdemonstraties gegeven, tal van projecten worden tentoongesteld, er worden workshops in film of digital arts georganiseerd… Er is zoveel te doen op onze school dat 1 dag niet genoeg zou zijn! Bovendien is er ook een hapje en een drankje voorzien in onze food corner. 

Zit je nog met vragen? Weet je nog niet helemaal zeker welke richting je uit wilt? Waarom juist kiezen voor het KTA Brugge? Kom langs op onze opendeurdagen en ontdek waarom reeds 1.700 leerlingen jou dit schooljaar voor gingen.

Heb je nu al enkele vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via Facebook of Instagram.

Specifieke inlichtingen

Wenst u inlichtingen over de school of over een specifieke studierichting? 

Kom tijdens de schooluren even langs of contacteer ons: 050/38.82.88.

Onze school is vlot bereikbaar met openbaar vervoer, auto of (brom)fiets.

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.700 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Twee jaar geleden (januari 2018) moest ik beginnen nadenken over de studie- en schoolkeuze voor mijn zoon die toen in het zesde leerjaar zat. Zelf had hij al aangegeven dat hij naar KTA Brugge wou, en de richting sportspecialisatie zwemmen wou volgen.

Mijn oudste dochter zat toen al in het vierde middelbaar in een school in de buurt waar wij wonen. Een kleine school waar iedereen iedereen kent. KTA Brugge schrikte mij enorm af gezien de school een heel grote school is, met wel 3 x  meer leerlingen dan bij grote zus op school.

Gezien de richting sportspecialisatie zwemmen wel de ideale richting bleek te zijn voor mijn zoon, heb ik hem met een klein hartje laten vertrekken. Ik vreesde dat hij in de massa zou opgaan, maar al heel gauw bleek dat ik als ouder van alles goed geïnformeerd werd en dat eender welk vraag ook heel snel beantwoord werd.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en mijn zoon voelt zich heel goed in KTA Brugge. Happy kids = happy mom!

Sévrine Adams
Mama van Maxime


Sévrine Adams