Inschrijven

Inschrijvingen schooljaar 2021 - 2022

Wens je graag ondersteuning bij het digitaal inschrijven van uw dochter of zoon? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@ktabrugge.be of via 050 38 82 88

Gelieve steeds uw identiteitskaart, uw rapport en eventueel uw attest van aansluiting bij een sportclub mee te brengen wanneer u zich wenst in te schrijven op school (enkel op afspraak). 

Specifieke inlichtingen

Wenst u inlichtingen over de school of over een specifieke studierichting? 

Momenteel is het door het Coronavirus niet mogelijk om bij ons op school even langs te komen en meer informatie in te winnen over een specifieke studierichting.

Je kan daarnaast wel inlichtingen verkrijgen via het onthaal 050 38 82 88 alsook via info@ktabrugge.be of via onze social media, Facebook en Instagram. 

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.650 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging: heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar;
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein;
  • Excellente sportaccommodatie: 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld... ;
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter;
  • Onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN);
  • Dynamische en enthousiaste leerkrachten die expert zijn in hun vakgebied.
Inschrijven
Drie jaar geleden (januari 2018) moest ik beginnen nadenken over de studie- en schoolkeuze voor mijn zoon die toen in het zesde leerjaar zat. Zelf had hij al aangegeven dat hij naar KTA Brugge wou, en de richting sportspecialisatie zwemmen wou volgen.

Mijn oudste dochter zat toen al in het vierde middelbaar in een school in de buurt waar wij wonen. Een kleine school waar iedereen iedereen kent. KTA Brugge schrikte mij enorm af gezien de school een heel grote school is, met wel 3 x  meer leerlingen dan bij grote zus op school.

Gezien de richting sportspecialisatie zwemmen wel de ideale richting bleek te zijn voor mijn zoon, heb ik hem met een klein hartje laten vertrekken. Ik vreesde dat hij in de massa zou opgaan, maar al heel gauw bleek dat ik als ouder van alles goed geïnformeerd werd en dat eender welk vraag ook heel snel beantwoord werd.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en mijn zoon voelt zich heel goed in KTA Brugge. Happy kids = happy mom!

Sévrine Adams
Mama van Maxime


Sévrine Adams