Inschrijven

Inschrijvingen schooljaar 2018 - 2019

Tijdens het schooljaar kunnen leerlingen zich op volgende momenten inschrijven: elke schooldag, uitgezonderd woensdagnamiddag en dit van 09:00 tot 12 uur en van 13:30 tot 17:00. 

Tijdens de grote vakantie kunnen leerlingen zich op volgende momenten inschrijven: elke werkdag tot en met donderdag 5 juli en vanaf donderdag 16 augustus en dit van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00.

Ook op volgende zaterdagen kunnen leerlingen worden ingeschreven en dit van 09:00 tot 12:00, namelijk zaterdag 30 juni, zaterdag 18 en 25 augustus en zaterdag 1 september. 

Gelieve steeds uw identiteitskaart en uw rapport bij te hebben wanneer u zich wenst in te schrijven. 

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.850 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers
  • #oneteam
Inschrijven
De aanhouder wint! 

Het is gewoon zo dat vele jongeren snel opgeven als een situatie ongemakkelijk/moeilijk wordt. Zo is dat in school en zeker ook in de sport. Het is belangrijk nooit op te geven en je best te doen ook als het moeilijk wordt. Anders ga je er later spijt van hebben dat je het toch niet gedaan hebt.  Ik heb tijdens mijn sport loopbaan ook al moeilijke situaties doorgemaakt maar ik ben steeds blijven verder doen en heb nu deze bekroning. De olympische spelen! Een kinderdroom die is uitgekomen. Daarom zou ik dit graag meegeven aan de jongeren. 

Over het KTA kan ik alleen maar positieve dingen zeggen. Dankzij deze school kon ik mijn sport combineren met school. Ik kreeg steeds de mogelijkheden om mijn sport zo goed ik kon te beoefenen. Het heeft zeker een belangrijk deel uitgemaakt van mijn ontwikkeling! Dus heel erg bedankt voor alles!!
 

Ruben Blommaert
Oud-leerling ~ Eindigde zestiende in de discipline paarrijden op de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018.


Ruben Blommaert