Trainen met Oliver Naesen

13 sep 2017 | Door Kta brugge | Deel op
Trainen met Oliver Naesen

Het schooljaar 2017-2018 begon al goed voor de leerlingen van de richting wielrennen van het KTA Brugge. Woensdag 13 september trainden de leerlingen namelijk samen met Oliver en Lawrence Naesen.

Belgisch kampioen op de weg (2017) Oliver Naesen en zijn broer Lawrence konden wat tijd vrijmaken om een namiddag te trainen op KTA Brugge. Samen met de leerlingen sportspecialisatie wielrennen trokken ze een namiddag de weg op. Een unieke ervaring voor de leerlingen om te zien hoe het eraan toe gaat bij de echte toppers en een leuke inspiratiebron. Oliver, houd je maar klaar, want heel wat van onze leerlingen hebben de smaak te pakken om over enkele jaren ook voor de titel te gaan!

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.850 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers
  • #oneteam
Inschrijven
De aanhouder wint! 

Het is gewoon zo dat vele jongeren snel opgeven als een situatie ongemakkelijk/moeilijk wordt. Zo is dat in school en zeker ook in de sport. Het is belangrijk nooit op te geven en je best te doen ook als het moeilijk wordt. Anders ga je er later spijt van hebben dat je het toch niet gedaan hebt.  Ik heb tijdens mijn sport loopbaan ook al moeilijke situaties doorgemaakt maar ik ben steeds blijven verder doen en heb nu deze bekroning. De olympische spelen! Een kinderdroom die is uitgekomen. Daarom zou ik dit graag meegeven aan de jongeren. 

Over het KTA kan ik alleen maar positieve dingen zeggen. Dankzij deze school kon ik mijn sport combineren met school. Ik kreeg steeds de mogelijkheden om mijn sport zo goed ik kon te beoefenen. Het heeft zeker een belangrijk deel uitgemaakt van mijn ontwikkeling! Dus heel erg bedankt voor alles!!
 

Ruben Blommaert
Oud-leerling ~ Eindigde zestiende in de discipline paarrijden op de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018.


Ruben Blommaert