SVS schoolkampioenschap zwemmen

28 feb 2018 | Door Kta brugge | Deel op
SVS schoolkampioenschap zwemmen

Op woensdag 28 februari vonden de Vlaamse SVS schoolkampioenschappen plaats in het LAGO zwembad te Brugge. In totaal deden 15 geselecteerde leerlingen van onze school mee!

We behaalden maar liefst 6 GOUDEN medailles (Gaëlle Deconinck, Wtterwulghe Lainey, Viktor Ardenoy, Leonie Depraeter, Louise Obreno en Julie Vanhauwaert) en een zilveren medaille (Rani Vanhauwaert). De aflossingsploeg scholieren meisjes behaalde ook een gouden medaille op de 4x50 aflossing en zij werden uiteindelijk VLAAMS KAMPIOEN met hun schoolploeg! ( Louise Obreno, Thiele Schepens, Leonie Depraeter en Julie Vanhauwaert).

Proficiat aan iedereen die heeft deelgenomen!

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.850 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers
  • #oneteam
Inschrijven
De aanhouder wint! 

Het is gewoon zo dat vele jongeren snel opgeven als een situatie ongemakkelijk/moeilijk wordt. Zo is dat in school en zeker ook in de sport. Het is belangrijk nooit op te geven en je best te doen ook als het moeilijk wordt. Anders ga je er later spijt van hebben dat je het toch niet gedaan hebt.  Ik heb tijdens mijn sport loopbaan ook al moeilijke situaties doorgemaakt maar ik ben steeds blijven verder doen en heb nu deze bekroning. De olympische spelen! Een kinderdroom die is uitgekomen. Daarom zou ik dit graag meegeven aan de jongeren. 

Over het KTA kan ik alleen maar positieve dingen zeggen. Dankzij deze school kon ik mijn sport combineren met school. Ik kreeg steeds de mogelijkheden om mijn sport zo goed ik kon te beoefenen. Het heeft zeker een belangrijk deel uitgemaakt van mijn ontwikkeling! Dus heel erg bedankt voor alles!!
 

Ruben Blommaert
Oud-leerling ~ Eindigde zestiende in de discipline paarrijden op de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018.


Ruben Blommaert