OKAN komt uit zijn kot!

16 apr 2018 | Deel op
OKAN komt uit zijn kot!

Op donderdag 22 februari en maandag 16 april brachten de OKAN klassen een bezoek aan jongerenwerking 't Salon. t Salon biedt laagdrempelige vrijetijdsbesteding en ontmoeting aan maatschappelijk kwetsbare jongeren tussen 12 en 25 jaar. Jongeren kunnen er terecht op woensdag- en zaterdagnamiddag en op vrijdagavond. De medewerkers van 't Salon staan steeds klaar om de jongeren op te vangen, bieden een luisterend oor en verwijzen de jongeren indien nodig en mits toestemming door naar een andere dienst.

Wat 't Salon ook heel speciaal maakt, is dat het zich op een boot bevindt wat toch wel voor een unieke setting zorgt. Bij aankomst kregen onze leerlingen eerst een woordje uitleg over de werking en de activiteiten die georganiseerd werden en mochten daarna zelf wat ontspannen en gebruikmaken van het aanwezige materiaal. Zo konden ze biljarten, tafelvoetbal spelen, playstation spelen, boksen en zelfs muziek opnemen! Na het bezoek was iedereen zeer enthousiast en positief en een aantal leerlingen keerde zelfs terug op een woensdagnamiddag! 

printvriendelijke versie

Waarom KTA Brugge?

Dit schooljaar gingen je reeds meer dan 1.850 leerlingen voor. Hun keuze was voornamelijk gebaseerd op:
  • ​Uitstekende ligging ~ Heel dicht bij het station en zeer gemakkelijk bereikbaar
  • Een jong, dynamisch en zeer enthousiast lerarenkorps die experten zijn in hun vakgebied
  • Unieke studierichtingen met hun eigen gespecialiseerde afdelingen op het schooldomein
  • 6 binnensportzalen, een atletiekpiste, een danszaal, een zwembad, een voetbalveld,... Een accommodatie waar je voor alle sporten terecht kan!
  • Begeleiding op maat van uw zoon of dochter
  • Een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)
  • #oneteam
Inschrijven
Het KTA was iets impulsiefs. Ik wist niet wat gedaan in mijn middelbaar en ik wist eigenlijk ook niet wat ik kon.
Tot DAFE aan mij werd voorgesteld. De richting die mij wees op een creatief pad. Creativiteit waarvan ik zelf niet wist dat ik het in me had.
De richting gaf mij de start en een goede voorsprong naar mijn huidige richting toe.

Ik ben Nic Belliard een Game Graphics student aan Howest DAE en dankzij het KTA heb ik mijn toekomst in Game development gevonden. Een impressie van mijn werk vind je op https://www.artstation.com/aipapi

Nic Belliard
Afgestudeerd aan KTA Brugge


Nic Belliard